menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

MIZUNO GOLF TOUR 2017

29
červen

Série Mizuno Golf Tour 2017 je určena všem amatérským hráčům s HCP 0 až 54.

Turnaj je součástí celoroční série Mizuno Golf Tour 2017. Koná se na top hřištích Kaskáda, Panorama Kácov, Olomouc, Kořenec, Telč, Šilheřovice.

Místa na turnajích si můžete rezervovat online na stránkách www.mizunogolf.cz.


Green fee a startovné:

  • Green fee pro nečleny 700 Kč čtvrtek / 980 Kč pátek
  • Startovné 499 Kč
  • Členové klubu hradí pouze startovné 499 Kč

Ceny:

  • Každý účastník turnaje obdrží na startu poukaz v hodnotě 990 Kč na fitting a 500 Kč na nákup v eshopu mizunogolf.cz.
  • Na jednotlivých Mizuno Golf Tour turnajích budou odměněni vždy první tři hráči v každé z vypsaných kategorií.
  • Pro vítěze jednotlivých turnajů máme připraveny ceny od Mizuno Golf a další dárky od našich partnerů, poukazy na nákup holí Mizuno v hodnotě 1000 Kč.
  • Celkový vítěz série Mizuno Golf Tour 2017 získá set želez Mizuno JPX900 dle vlastního výběru s fittingem. Druhý nejlepší hráč celoroční soutěže získá driver Mizuno Mizuno JPX900 Series, třetí v pořadí získá hybrid z nové řady Mizuno JPX900 Series dle vlastního výběru s fittingem.


Přihlášky:

  • Přihlášky na jednotlivé turnaje lze provádět přes www.cgf.cz, www.teetime.cz, nebo na info@mizunogolf.cz .
  • Uzávěrka přihlášek je jeden den před konáním turnaje v 16:00 hod. Pro případné přihlášky a odhlášky po uzávěrce přihlášek kontaktujte prosím organizátora.

Podmínky turnaje:

Turnaje se hrají podle Pravidel golfu, podle Soutěžního řádu České golfové federace a místních pravidel hřiště. Používání měřících přístrojů je povoleno, je-li dodrženo tempo hry. Hráči jsou povinni dodržovat časový limit pro hru, který činí pro tento turnaj 5 hodin. Startovní listina bude uveřejněna den před konáním turnaje obvykle v 18:00 hod. Sestavení startovní listiny je plně v kompetenci pořadatele. Změny v již zveřejněné oficiální startovní listině má právo provádět pouze Soutěžní výbor a to zejména z důvodu zachování regulérnosti a plynulosti soutěže (např. z důvodu odhlášení hráče po uzávěrce přihlášek apod.). Prosíme všechny hráče, aby tato pravidla respektovali.




info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGFhřištěhřiště uzavřeno: 7:00-14:00

zpět