menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Přestavba recepce a prodejny

24
březen

Už při první letošní návštěvě na Kořenci určitě nepřehlédnete velkou změnu ve vstupních prostorách klubu. Na místě bývalé recepce a baru najdete zcela novou recepci, východ ke hřišti, prodejnu golfového oblečení....

a vybavení a za nimi na místě bývalého baru čajovou kuchyňku pro personál.

Cílem přestavby bylo zlepšit jak pracovní podmínky pro recepci, tak komfort pro golfisty a hotelové hosty. Hlavní novinkou je ovšem v rámci prostorových možností velkoryse řešená prodejna golfového zboží, kde najdete velký výběr kvalitních výrobků, ze kterých si určitě vyberete. Nový příchod k recepci přímo z venkovní terasy zjednoduší provoz a odstraní rušení restaurace.

Iniciátorem a manažerem přestavby byla ředitelka resortu Karolína Jakubcová, architektem Jaroslav Dokoupil a zhotovitelem Michal Strya (firma Mistry Mont) a Petr Klučka. Koncepce a projekt se rodily v listopadu a prosinci loňského roku, realizace od demoličních prací po vybavení interiéru se zvládla za rekordních 10 týdnů, takže neohrozila provoz klubu a zahájení golfové sezóny. Spolupráce všech partnerů byla skvělá a probíhala v tvůrčí atmosféře.

Věříme, že nově upravené prostory přispějí k vaší spokojenosti.