menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

OSOBNÍ POZDRAV VLASTIMILA ŠTEFLA

OSOBNÍ POZDRAV VLASTIMILA ŠTEFLA05
duben

Milí přátelé, kamarádi,  kolegové,
dnešním dnem se uzavírá významná etapa mého života. Užívám si poslední den  v pozici ředitele kořeneckého resortu a již zítra se vydám do světa, kde mě čekají, věřím, krásné výzvy. Po úžasných 15-ti letech, které jsem spojil s kořeneckým golfem, se má cesta stáčí jiným směrem.....

Díky Bohu se stáčí pozvolně a já jsem získal čas dobře se připravit. Majitelé vyslechli mé přání a spolu s předsedou představenstva, Tiborem Ťapušem, mi maximálně vyšli vstříc. Velmi jim tímto děkuji a vyjadřuji jim tímto svou maximální úctu. Dostal jsem možnost naplánovat svůj odchod.  Co více jsem si mohl přát? V tuto chvíli mohu říci, že Kořenec je dobře připraven  na novou éru. 

Pokud Vás zajímají detaily reorganizace a novinky pro rok 2020, nepřehlédněte tento odkaz: https://www.korenec-golf.cz/cz/m/akce/clanek/jarni-pozdrav-a-novinky-na-korenci/.

Nyní Vám nabízím tyto důležité kontakty:

Já sám  nadále zůstávám v pozici člena revizní komise klubu, člena Sportovně technické komise klubu a vedoucího Tréninkového centra mládeže klubu.  Setrvávám v pozici Předsedy STK ČGF regionu Východ B (tedy Moravy a Slezska). Doufám, že se i nadále budeme potkávat na kořeneckých turnajích, kde se občas chopím mikrofonu, kytary, golfových holí.
Abych předešel mnohým dotazům, co se mnou bude, rovnou odpovídám......milí přátelé, nemám ponětí. Mé kroky budou směřovat nejspíše ku Praze.  Přijmu každou výzvu a nemusí být nutně golfová, těším se i na ty obchodní či manažerské. Nejen studium, ale především vedení akciové společnosti a resortu mě vybavilo na poli ekonomiky i řízení lidských zdrojů, baví mě obchod i produkce akcí, mikrofonu se určitě taky nevzdám....paleta možností je široká a pestrá. Děkuji za Vaši pomoc při mém dalším směřování.
 
Telefonní číslo si ponechávám (+420 731 108 887), pouze email si, prosím,  uložte nový: vlastimil@stefl.in.
 
Vážení a milí přátelé, neloučím se s Vámi. Tímto Vás všechny zdravím a těším se na další plodnou spolupráci. Přeji Vám i Vašim blízkým klid a hodně štěstí nejen v této prapodivné době, ale jaksi napořád.
 
Ať žije Kořenec,
ať žije golf,
ať žijeme.
 
S úctou
Vlastimil Štefl
+420 731 108 887
vlastimil@stefl.in