menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

AUTOMECHANIKA Golf Cup 2024

12
červenec

Vážení nejen golfoví přátelé, obchodní partneři, také v tomto roce jsme pro Vás připravili golfový turnaj a jako již tradičně v nespoutané přírodě Drahanské vrchoviny v resortu Sokrates Golf & Country Club. Proto Vás srdečně zveme na IV. ročník AUTOMECHANIKA Golf Cup 2024, který se koná 12. července od 8 hod. Pro širokou veřejnost jsou součástí turnaje "Testovací jízdy nových vozů Škoda Kodiaq a Superb", které budou probíhat od 11 hod. do 17 hod. v resortu Sokrates Golf & Country Club, Kořenec 174. Těšíme se na viděnou s Vámi.

 

Společnost Automechanika, a.s. je ryze česká společnost působící na trhu od roku 1953. Jsme certifikovaným prodejcem vozů značky ŠKODA, ročních a ojetých vozů programu ŠKODA Plus, originálních náhradních dílů a příslušenství a dále poskytujeme komplexní služby autorizovaného servisu ŠKODA.
 
Pro širokou veřejnost jsou součástí turnaje "Testovací jízdy ŠKODA Superb a Kodiaq", které budou probíhat od 11 hod. do 17 hod. v resortu Sokrates Golf & Country Club, Kořenec 174.

za společnost Automechanika, a. s. 

 
Ing. Jindřich Zdráhal - předseda správní rady

 



uzavřený turnajuzavřený turnaj

zpět