menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Zpráva o ST4C

17
červenec

Ve dnech 12-13.7.2017 se uskutečnilo další kolo ,,Senior Tour Four Countries,, tentokrát na Slovensku na hřištích ve Skalici a Weltenu.

Z Kořence přijelo 20 hráčů a ve vyrovnaných týmových utkáních hlavně mezi námi Schonfeldem a Weltenem jsme udrželi naději na celkové prvenství a ztrácíme pouze 6 bodů za vedoucím Schonfeldem a 1 bod za Weltenem. Kaskáda, Skalice, Kisoroszi a Sussebrun už v podstatě nemají šanci ohrozit první tři místa. Samozřejmě v případě dobré účasti a dobrých výsledků v předposledním dvoukole v Maďarsku. Proto věřím, že se zúčastní z Kořence opět hodně hráčů, abychom poprvé v historii mohli zaútočit na první místo v celé túře..
 
V obou dnech nás nejvíce podržel Luba Kucián, který navíc ve Weltenu vyhrál za vítězství v součtu netto a brutto stb voucher na týdenní golfový pobyt v Beleku.
 
Po prvním hracím dnu jsme zhodnotili naše výsledky při večerním posezení v Šamoríně v hotelu Samaria a musím s uspokojením konstatovat, že z našeho klubu jezdí stále víc hráčů a hráček.
 
Rozrůstá se i celá Tour a v současné době máme nabídku pro naše golfisty (nejen seniory) na týdenní golfový pobyt v listopadu v Beleku a podobný týdenní pobyt, pravděpodobně v lednu, v Andalusii. V případě zájmu mne prosím kontaktujte.
 
Dále ještě připomínám, že veškeré informace o této ,,Seniorské túře,, získáte na www.st4c.eu. Další dvoukolo se uskuteční v Maďarsku na hřišti Kisorozsi ve dnech 16-17.8.2017. Prosím hlaste se opět u mne.
 
Ing. Milan Štaud
+420603866289