menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

ZÍSKALI JSME OCENĚNÍ - 2.místo v soutěži "Velká cena cestovního ruchu"

21
leden

Výjimečné počiny v oblasti turismu oceněny -  v Brně byli vyhlášeni vítězové Velké ceny cestovního ruchu 2014/2015. Kořenec již podruhé triumfoval - naše dětské golfové prázdninové kempy obhájily 2. místo z roku 2011/2012.

 

XX

 

GOLFOVÉ PRÁZDNINOVÉ KURZY PRO DĚTI

(Brno, 15. 1. 2015)

Na závěr prvního dne veletrhů GO®REGIONTOUR v Brně byla dnes slavnostně předána ocenění v osmém ročníku soutěže Velká cena cestovního ruchu. Odborná porota ocenila výjimečné projekty v kategoriích Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší elektronická komunikace, Nejlepší lázeňský a wellness balíček a Nejlepší golfový balíček. Na základě hlasování široké veřejnosti pak byli vyhlášeni vítězové v kategorii Nejlepší cestovní kancelář. Soutěž Velká cena cestovního ruchu 2014/2015 tradičně vyhlásily společnosti Veletrhy Brno a C.O.T. media s cílem přispět ke zkvalitnění nabídky a služeb v cestovním ruchu České republiky.

Za Kořenec Golf & Ski Resort přebrala cenu Mgr. Karolína Novotná.

 

Ředitel projektu GO®REGIONIONTOUR společnosti Veletrhy Brno Miloň Mlčák popisuje novinky letiošního ročníku: „Ve srovnání s předchozími ročníky bylo do hodnocení projektů zapojeno širší spektrum odborníků na cestovní ruch, marketing, média, lázeňství a další obory. V případě kategorie Nejlepší golfový balíček byla porota dokonce mezinárodní."

Ceny ve vybraných kategoriích předávala ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová, která v krátkém proslovu vyzdvihla význam turismu. „Cestovní ruch má opravdu velký význam pro ekonomiku naší země i pro náš úřad, který je gestorem kompetenčního zákona v této ekonomické oblasti. Já osobně věřím v jeho budoucnost, neboť může přinést zvýšení naší konkurenceschopnosti nejen ve světě, ale i na regionální úrovni," uvedla ministryně. Význam turismu pro regiony potvrdil i další předávající, předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek. Dalšími předávajícími byli první náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, generální ředitelka agentury CzechTourism Monika Palatková, předseda Sdružení lázeňských míst ČR a karlovarský primátor Petr Kulhánek, předseda Asociace cestovních kanceláří ČR Viliam Sivek a prezident Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Roman Škrabánek.