menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Tréninkové soustředění TCM (7.-8.5.2016)

22
duben

Golfistky a golfisté, rodiče nadějných golfistů,

podle ohlasů po velmi úspěšném soustředění z minulého víkendu jsme se rozhodli uspořádat další tréninkový víkend pro reprezntační výběr TCM...

Další tréninkový kemp proběhne opět na Kořenci s cílem maximalně využít  chuti mladých golfistů do golfu a co nejlépe zužitkovat zimní a jarní přípravu před nadcházející turnajovou částí sezóny.

S ohledem na turnajový kalendář mládeže jsme vybrali termín 7.-8.5.2016

Program:

Program bude velmi pestrý a dost podobný předchozímu a jeho hlavní náplní bude golf - golfový švih, hra na hřišti a její strategie, nebude chybět troška kondičních cvičení a pravidla bez nichž to ve sportovním golfu nejde.

Tréninky začnou v sobotu 7.5.2016 v 9h na Kořenci,  budou pokračovat celý den a v neděli ukončíme soustředění v 17h.

Ubytování a strava:

Zajištěno bude ubytování v hotelu Pythagor *** na Kořenci, stravování od sobotního oběda, svačiny, večeře, nedělní snídaně, oběd a svačinka. Po celou dobu samozřejmě pitný režim a ovoce.

Poplatek:

Cena soustředění pro členy TCM SOGCC Kořenec je stanovena na 1100Kč / osoba a zahrnuje ubytování v hotelu, stravování viz. výše, trenéry golfu  a dozor po dobu soustředění.  Trenéři budou tradičně Tomáš Daul, Martin Huf.

Poplatek za soustředění je vyšší než minule, protože v rozpočtu TCM máme zahrnuto jarní a podzimní soustředění, toto soustředění je navíc, ale i tak velký dík Pythagoru a.s., Kořenec golf and ski resortu a SOGCC za maximální podporu této akce.

Přihlášky:

Přihlášky zasílejte do 27.4.2016 pouze na email daul@korenec-golf.cz, kapacita je omezená z důvodu zachování kvality tréninku

Případné dotazy velmi rád zodpovíme

Těšíme se na viděnou

Tomáš Daul a Martin Huf
trenéři TCM SOGCC