menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

SPANILÁ VÍKENDOVÁ JÍZDA KOŘENECKÉ REPREZENTACE

20
červenec

Tento víkend se kořenečtí borci na Ostravici postarali pod vedením kapitána Petra Hensla o senzační postup do první ligy. Druhému nejlepšímu týmu utekli o 43 ran (po 4 kolech). Stejně tak excelovaly nedělní hrou i ženy, které v Sokolově vybojovaly postup do play-off.  Na úspěch žen dohlížela kapitánka Blanka Rybářová.

 

Kapitány jsme začerstva vyzpovídali.

Petře, v čem tkví Váš letošní úspěch, když vloni jste jen stupně vítězů okukovali zpovzdálí?

„Nikoliv zpovzdálí, nýbrž jsme stáli na krajíčku. Byli jsme třetí. A protože letos nám nechyběli klíčoví hráči, byl postup nabíledni a po druhém kole už v podstatě šlo  jen o to, jak velký to bude úspěch.“ Laškuje šťastný kapitán. „Ale abych to uvedl na správnou míru: Bylo to vydřené a borci si mákli. Ostravice je z bílých odpališť těžké hřiště. Počasí bylo pekelné, naměřili jsme 35°C ve stínu. Nikdo nepolevil a úspěch je společným dílem nás všech. Děkuji všem v našem skvělém týmu.

Blanko, jak velkým překvapením pro Vás postup do play-off je?

„My jsme si vlastně play-off stanovili jako náš cíl, a ten jsme splnily. Výrazně nám pomohla nová posila týmu, Olga Prachařová, ale úspěch byl založen na našich stálicích, kterými jsou Katka a Melánie . Já jsem to pouze jako kapitánka jistila zpovzdálí. A stejně jako na Ostravici, bylo i v Sokolově počasí pekelné (32C°). Za úspěch můžeme považovat i to, že jsme to ve zdraví přežily."


Kapitáni se dohodli, že bližší informace poskytnou na vyžádání.

Gratulujeme!

 

MUŽI: Hensl Petr, Jízdný Tomáš, Symerský Jiří, Huf Martin, Švandera Jakub, Kvapil Tomáš, Michek David, Míča Pavel, Vendelberger Martin, Štefl Vlastimil

ŽENY: Rybářová Blanka, Zdráhalová Kateřina, Vendelbergerová Melánie, Krčová Barbora, Prachařová Olga, Vašica Lukáš (caddy)