menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

SOUTĚŽ O GOLFOVÝ ZÁJEZD

28
červen

Vážení přátelé kořeneckého golfu, přírody a skvělé atmosféry,

Sokrates Golf & Country Club, z.s. pro Vás připravil pro letošní rok speciální soutěž o golfový zájezd pro dvě osoby na 5 dní/4 noci včetně snídaně a 3 green fee do Maďarska do resortu Zala Springs. (http://zalasprings.hu/en?lang=en)

 

Zájezd do soutěže věnoval partner resortu cestovní kacelář S-GUIDE, s.r.o, která provozuje cestovní portál GOLFOVÉ-CESTY.CZ.    

Cestovní kancelář S-GUIDE, s.r.o. funguje na českém trhu cestovního ruchu již více než 10 let. S-GUIDE se profiluje jako moderně řízená společnost s flexibilními službami a komunikací. Velký důraz je kladen na znalost prostředí a nabízených služeb. Prioritně se specializuje na zajišťování golfových dovolených, pobytů v Alpách a lázeňských pobytů, a to jak pro jednotlivce (rodiny, menší skupinky přátel, apod.), tak pro firmy (školení, výjezdní zasedání, prezentace produktů apod.). Pro firmy efektivní a úspěšný teambuilding spojený s relaxací a sportovním vyžitím při golfu Vám naše cestovní kancelář dokáže zajistit v nádherném prostředí nejhezčích golfových rezortů na celém světě. V případě zajištění ubytování pro školení, konference, výjezdní zasedání či porady, mohou být náklady na zajištění pobytu daňově uznatelné. Pro jednotlivce jsou připraveny balíčky ubytování s green fee a zájezdy na míru přesně dle Vašich požadavků.


Šanci vyhrát tento zájezd má každý, kdo se zúčastní kteréhokoliv klubového turnaje pořádaného na Kořenci v období od 1. 7. 2018 (DG GOLF CUP) do 27. 10. 2018 (DRAČÍ TURNAJ). 

Za každou Vaši účast na turnaji bude do losování o zájezd zařazen jeden lístek s Vaším jménem. Čím více turnajů do konce sezóny odehrajete, tím se Vaše šance na výhru zájezdu zvyšuje.

A pozor, pokud zahrajete na turnaji 36 netto stabblefordových bodů a více, zařadíme do losovacího osudí jeden bonusový lístek s Vaším jménem navíc. 

Z každého klubového turnaje tedy můžete získat až dva lístky do slosování (u turnajů, které nejsou vypsány na úpravu HCP bude do losování zařazen pouze 1 lístek). Pozn.: Do soutěže nejsou zařazeny HCP středy.

Vítez zájezdu bude vylosován při slavnostním vyhlášení vítězů na DRAČÍM TURNAJI dne 27.10.2018.  

Šanci vyhrát má opravdu každý. 


Prvním z turnajů, které jsou zařazeny do této soutěže, je DG GOLF CUP, který se koná již tuto neděli 1.7.2018.  Možnost přihlášení ZDE

Kromě možnosti získat první lístky do slosování máte možnost hrát o tyto krásné ceny:

- originální golfové trofeje

- vouchery na nákup do Golf Profi pro vítěze kategorií a vítěze Best Brutto

- láhve vína od vinařství Lechovice 

- bio kosmetika firmy Dermagen

- a další věcné golfové ceny pro oceněné hráče turnaje

Na tomto turnaji bude pro Vás dále připraveno občerstvení rozšířené o oblíbené lívanečky a možnost ochutnávky vína z produkce Vinařství Lechovice.

 


Těšíme se s Vámi na viděnou,

Vaši Kořenečtí.