menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Provoz resortu Kořenec

13
říjen

Vážení členové SOGCC, vážení golfisté a hosté našeho resortu,

vzhledem k nařízení vlády, které vyšlo v platnost od 14.10.2020, přijal náš resort všechna nezbytná preventivní hygienická opatření, aby zamezil možnému šíření koronaviru.

Prosím, věnujte pozornost těmto bodům:

·               Golfová Restaurace – bude otevřena pouze formou výdejního okénka. Prosíme o dodržení rozestupů 2 m a stále platí povinnost nosit roušky (výjimkou je pouze doba nutná ke konzumaci jídla nebo pití). Z kuchyně Lukáše Bohatého pro Vás bude připravováno občerstvení do bagu ve formě baget, sendvičů, tortil apod.
Aktuálně je v restauraci připraveno pro hosty pouze 60 míst k sezení a do prostoru nesmí vstoupit více osob, než je uvedený počet. U jednoho stolu mohou sedět pouze 4 osoby. Dále z důvodu nařízení vlády je pro veřejnost vypnuta WIFI a provozní doba je omezena pouze do 20:00hod.
PROVOZNÍ DOBA JE OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA OD 8 - 17HOD., OD PÁTKU DO NEDĚLE 8 – 18HOD.

·               Hotelová restaurace -  pro všechny hotelové hosty budou připravené stoly k sezení uvnitř restaurace. Po celý den bude zajištěn servis v rámci ubytování (hotelová snídaně, oběd, večeře).
PROVOZNÍ DOBA JE UPRAVOVÁNA DLE OBSAZENOSTI HOTELU MAX. DO 20:00 HOD.

 ·               Golfová/hotelová recepce: je součástí restaurace – v takovém případě je třeba plně respektovat veškerá omezení týkající se restaurace. Před recepcí, prosím, dodržujte 2m rozestupy, noste roušky, a pokud možno plaťte jak na recepci, tak i v restauraci platební kartou.
PROVOZNÍ DOBA JE OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA OD 8 - 16HOD., OD PÁTKU DO NEDĚLE 8 – 18HOD.

·               WC, šatny, sprchy, sauna – tyto prostory před kongresovým sálem jsou pro veřejnost uzavřeny. WC pro hosty restaurace je k dispozici před recepcí, kde, prosím, dodržujte hygienická pravidla a využívejte dezinfekci, která je pro hosty připravena.

·               Individuální hra – zde se uplatní obecná, dílčí omezení, neboť ve smyslu čl. I. odst. 1. je třeba na skupinu hráčů ve flajtu pohlížet jako na hromadnou akci o počtu osob rovnající se počtu osob ve flajtu (tedy ve smyslu pravidel golfové hry maximálně 4 osoby), přičemž je třeba dbát ustanovení , podle kterého je třeba dodržovat zákaz odstupu menšího než 2 metry od jiných osob.  

Vstupy na cvičné zázemí jsou zatím bez omezení.

·               Turnaje – ve smyslu čl. II. odst. 2. krizového opatření platí, že pro turnaje s počtem hráčů vyšším než 20 osob je nutno dodržovat tyto striktní podmínky:

a) turnaj MUSÍ být vypsán přes server ČGF,

b) všichni hráči musí mít registraci ČGF, neboť v krizovém opatření uvedenou formulaci „pouze sportovci“ je nezbytně nutné vykládat tak, že půjde o „hráče s platnou registrací ČGF“ (tedy členské číslo tak, jak je hráč registrován na serveru ČGF),

c) do maximální kapacity 130 osob se započítávají i osoby zabezpečující organizační a technické zázemí vč. rozhodčích a osob zajišťujících zpravodajství.

·               Tréninky dětských skupin (6-18 let) – jejich konání je výslovně zakázáno!!!                             

Prosíme všechny, aby nařízení ve vlastním zájmu dodržovali a mohli jsme se tak co nejdříve vrátit k běžnému způsobu života a ve zdraví a spokojenosti dokončit tuto golfovou sezónu.

Souhrn všech informací od právní komise ČGF  jsou ZDE a mimořádné opatření vlády ČR ZDE.

Děkujeme Vaši kořenečtí