menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

OHLÉDNUTÍ ZA GOLF & BIKE 2013

07
srpen

V pátek 26. 7. 2013 se 40 nadšenců sešlo na již 3. ročníku Golf  & Bike Championship 2013, který se opět konal v areálu kořeneckého golfového hřiště.

Na účastníky čekalo hned po ránu 18 jamek na rány, se kterými se nejlépe vypořádala Lenka Hošková (88 ran) a Martin Bauer (80 ran), čímž si zajistili výchozí pozici na startu podvečerní stíhací jízdy na horských kolech

V 18:30 již všichni závodníci vyrazili na trať závodu MTB, která lemuje kořenecké hřiště a jejímž nejtěžším místem je výjezd na nejvyšší bod vrcholu Paprč. Na muže čekalo 5 okruhů a na ženy a seniory okruhy 3. Závod se vyvíjel na čelních pozicích velmi jednoznačně, zato v poli nechybělo několik defektů a vzdání z důvodu únavy.

Vítězkou v kategorii ženy se stala Lenka Hošková před Jitkou Kochtovou a Karolínou Starou, která se, ač juniorka, ve startovním poli neztratila. Mezi seniory zvítězil právník v důchodu Stanislav Trtílek před stále aktivním a zručným truhlářem  Františkem Čížkem, ač senior Jarda Dokoupil přestoupil k mladíkům nad 40let a absolvoval 5 okruhů, klobouk dolů! Kategorii mužů nad 40 let ovládl královehradecký Arnošt Štěpánek před plzeňským Michalem Bímanem a kořeneckým patriotem Tomášem Voříškem. Kategorii mužů do 40 let ovládl domácí Tomáš Daul před cyklistickým guru z Postřelmova Láďou Kulíkem a brněnským Giant zástupcem Jakubem Fialou.

Celkovými vítězi se stalo duo Lenka  Hošková a Tomáš Daul, kteří shodně obhájili svá prvenství z předchozího roku. Více na webu www.golf-bike.cz, kde naleznete i rozsáhlou fotoreportáž naší dvorní fotografky Petry Vrbické.

Díky všem partnerům za podporu a příští rok opět na viděnou.