menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Ohlédnutí se za návštěvou dětí ze zasažených oblastí

Ohlédnutí se za návštěvou dětí ze zasažených oblastí27
září

Na klubovém pivním turnaji 3.7.2021 se nám podařilo v rámci benefice vybrat 16.000 Kč na podporu obcí postižených tornádem.

Ve spolupráci s obcí Kořenec, městem Boskovice, okresní hospodářskou komorou a firmou Bohatý Catering.........

se nám podařilo uspořádat dva výlety pro děti ze zasažených oblastí, pro které jsme v golfovém areálu připravili akademii, projížďku na buggy vozících. Tento dopolední program byl zakončen obědem se sladkou tečkou. Děti poté pokračovali v programu do Boskovi a okolí. Celkově jsme tak mohli potěšit 90 dětí a zpříjemnit jim letní prázdniny. Důkazem, toho že se dětem akce líbila jsou i pozitivní reakce rodičů:

 „Ráda bych Vám poděkovala jako maminka jedno z malých skautíků z tornádova (my konkrétně jsme z Mikulčic), pro které jste včera uspořádal a zaplatil výlet. Náš syn přijel strašně moc nadšený, že to bylo skvělé! Nejvíc se mu líbilo, jak jezdili na golfovém vozíku a obrovský řízek na oběd. To bylo hned po letním táboře v Polničce to nejlepší, co přes prázdniny zažil...Jsem si jistá, že na to bude vzpomínat ještě dlouho. Velký dík samozřejmě patří i našim skautským vedoucím, kteří s dětmi vylet absolvovali. Hluboce před Vámi smekám, je od Vas hrozne pěkné. Zvlášť, pro naše děti, pro které to období po tornadu není nic jednoduchého.. Naše mělo to štěstí, že dům nám stojí, ale jiné ne“