menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Na Velký pátek Letní greeny

30
březen

KONEČNĚ … LETNÍ GREENY NA KOŘENCI. Těšit se můžete na OTEVŘENÍ už teď na Velký pátek 2.4.2021.

 Vážení a milí golfisté,

počasí se konečně umoudřilo i na Kořenci, proto jsme se rozhodli, že vynaložíme všechny síly, abychom pro Vás do pátku mohli zprovoznit a připravit všech 18 jamek včetně tréninkových ploch a odpališť.

......

 

V provozu nás však budou omezovat stále setrvávající vládní opatření, proto jim prosím věnujte pozornost.

2 HRÁČI VE FLIGHTU časový interval mezi flighty je nastaven na 7 MINUT
RECEPCE společně s RESTAURACÍ Vás bude opět odbavovat na STARTOVACÍM DOMEČKU přes výdejní okénko (KDE SI MŮŽETE VYZVEDNOUT ČLENSKÉ KARTIČKY)
RECEPCE BUDE OTEVŘENA OD 9:00 – 18:00HOD
JARNÍ CENY GREEN FEES:
18 jamek – 750Kč – ceny platí pouze od 2.4.-11.4. (slevy se nesčítají s akcemi ani dalšími slevami, nelze uplatnit reciproční slevy)
9 jamek – 450Kč - ceny platí pouze od 2.4.-11.4. (slevy se nesčítají s akcemi ani dalšími slevami, nelze uplatnit reciproční slevy)
CVIČNÉ ZÁZEMÍ A DRIVING RANGE bude otevřen, prosíme o respektování dvoumetrových rozestupů a netvoření skupinek
VNITŘNÍ PROSTORY RESORTU včetně TOALET musejí být dle nařízení vlády prozatím uzavřeny. Bude Vám opět zpřístupněna TOY TOY mezi jamkami 5, 6, 7, 8.
PRO – SHOP - novou kolekci a slevové zboží najdete na našich online stránkách
 

Chtěli bychom upozornit, že počasí na Drahanské vrchovině je stále nepředvídatelné, a proto se budeme přizpůsobovat teplotním podmínkám i my během víkendu. Pokud teploty klesnou pod nulu budeme nuceni přejít opět na hru na zimní greeny.

O všech změnách Vás budeme včas informovat.

Ve výdejním okénku pro Vás máme připraveno několik dobrot z kuchyně Lukáše Bohatého a naši číšníci si pro Vás nachystali mimo jiné velikonoční WELCOME DRINK.

V průběhu následujícího týdne Vám napíšeme všechny novinky, na kterých intenzivně pracujeme do úvodu letošní sezóny a že jich nebude málo :)

Už se na Vás moc těšíme a věříme, že společně si letošní sezónu užijeme.

 Zdraví Vás

Celý kořenecký tým.