menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

MISTROVSTVÍ KLUBU NA RÁNY 10.9.-11.9.2016

11
září

O tomto víkendu se v termínu od 10. do 11. 9. 2016 konalo již 16. mistrovství Sokrates Golf & Country Clubu ve hře na rány. Letošní ročník byl doprovázen na Kořenec nezvykle teplým počasím, ale i přesto se celkem 66 hráčů účastnilo dvoudenního klání o titul Mistra a Mistryně klubu.

V ženské kategorii hrálo celkem 11 hráček. Mistryní se však mohla stát pouze jedna, a tou se letošní rok stala Daniela Tylová se 165 ranami. O pouhé dvě rány za vítězkou skončila Kristýna Jeřábková se 167 ranami a další dvě rány pak určily pořadí na třetím místě, na němž stanula Barbora Krčová. Nové Mistryni klubu srdečně gratulujeme.

Napínavější to ovšem bylo v mužské kategorii. Po dvoudenním klání se tři hráči sešli na celkovém výsledku 152 ran a o novém Mistrovi klubu nakonec musel rozhodnout rozstřel mezi Kryštofem Krčem, Martinem Hufem a Tomášem Vrbickým. Jako rozstřelové jamky byly soutěžním výborem určeny jamky č. 1 až 3, ale rozhodlo se již na první jamce. Výsledky double boggey, boggey a par nakonec určily pořadí na prvních třech místech, a to tak, že Mistrem klubu se stal Tomáš Vrbický, na druhém místě se umístil Martin Huf a třetí skončil Kryštof Krč. Novému Mistrovi klubu rovněž srdečně gratulujeme.

Jménem správní rady

Pavel Vláčil

prezident klubu

 

Foto ZDE