menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Mezinárodní golfová tour 2015.

02
prosinec

V příštím roce se uskuteční celoroční golfová soutěž seniorských týmů  osmi golfových klubů ze čtyř zemí pod názvem SENIOR TOUR FOUR COUNTRIES (ST4C TOUR) 2015.

Ve slovenském GC Welten v Báči se dne 28.11. 2014 na setkání zástupců zúčastněných klubů připravovaly detaily a podmínky soutěže. Za SGCC se jednání zúčastnili prezident Antonín Jízdný a manažer klubu Pavel Krč. V soutěži nastoupí týmy dvou slovenských,  rakouských, maďarských a českých golfových klubů. Jedná se o tyto kluby: GC Schönfeld (AT), GC Frühling (AT), GC  Kořenec (CZ), GC Pannonia (HU), GC Old Lake Tata (HU), GC Skalica (SK) a GC Welten Báč (SK). Druhý klub z ČR bude ještě upřesněn.  Odehraje se osm golfových turnajů na jednotlivých hřištích a závěrečný  turnaj s vyhodnocením celé túry. Na návrh SGCC se turnajů mohou za zvýhodněných podmínek zúčastnit nejen senioři, ale i ostatní hráči jednotlivých klubů (nebudou se započítávat do výsledku týmu).

Další informace připravíme  ihned, jakmile budou známy definitivní pravidla a podmínky soutěže.

Věříme, že to bude pro členy SGCC dobrá příležitost si zahrát golf za výhodných podmínek na pěkných  hřištích v zahraničí, stejně jako pro účastníky z jiných zemí okusit atmosféru golfové hry na Kořenci.

 

S golfovým klubem v Báči na Slovensku  (GC Welten) byla dohodnuta nová reciprocita. Kromě již existující standartní reciprocity bude v roce 2015 možnost využít varianty jeden flight denně zdarma, tedy stejně jako na hřišti v Malackách.