menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Elektronické členské karty

09
únor

Vážení členové,

v nové sezóně dostanete členské karty v trochu jiné podobě, než jste byli dosud zvyklí a pravděpodobně také naposledy  dostanete plastové karty. Podle informací z ČGF ze dne 29.ledna 2021 nebudou plastové členské karty obsahovat informace o HCP a nebude na nich uvedena platnost. V příštích letech budou používány elektronické členské karty.

Elektronické členské karty budou k dispozice pravděpodobně již od začátku letošní sezóny a magnetický proužek z plastové členské karty na nich bude nahrazen QR nebo čárovým kódem.

Elektronické členské karty (EČK) budou součástí mobilní aplikace ČGF. Při prvním pokusu člena o zobrazení EČK dojde ke kontrole identity zadáním několika údajů, které se ověří s informacemi, které jsou u člena zadané na technickém serveru ČGF. Toto ověření si pak příslušné mobilní zařízení „bude pamatovat“. Druhou novou funkcionalitou mobilní aplikace ČGF bude historie HCP dle metodiky WHS. Zobrazeny budou údaje, které hráči znají z ověřovací stránky webu ČGF. Elektronické členské karty budou také součástí mobilní aplikace TeeTime. Vedení ČGF věří, že tato změna bude změnou k lepšímu a věří, že uživatel EČK bude mít všechny informace na jednom místě a ty budou vždy aktuální.

Těšíme se s Vámi na setkání na Kořenci v nové sezóně