menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

VE SKLENCE VÍNA - ROČNÍK 2020 - VINNÉ SKLEPY VALTICE

26
září

VE SKLENCE VÍNA - ROČNÍK 2020 - VINNÉ SKLEPY VALTICE {lang}

Přijďte si zahrát a ochutnat vína z vinných sklepů Valtice -  CHÂTEAU VALTICE.

Čas startu: 9:00

 

Způsob startu: postupný z jamky č.1/10

 

Startovné (pouze hotově): 600 Kč
V rámci startovného obdržíte poukaz v hodnotě 200 Kč, který budete moci po turnaji uplatnit při nákupu vína Chateau Valtice.

 

Green fee:

  • základní turnajové green fee 980 Kč
  • člen klubu s reciproční smlouvou 800 Kč
  • roční členové 700 Kč
  • slevy se nesčítají

 

Program turnaje:

  • Akreditace turnaje 8:30– 10:30
  • Lehká snídaně 8:30– 10:30
  • Postupný start 9:00
  • Občerstvení na hřišti, ochutnávka vína
  • Obědové menu po hře
  • Vyhlášení výsledků po skončení turnaje

 

Ceny:

  • Partnery turnaje jsou VINNÉ SKLEPY VALTICE – CHÂTEAU VALTICE, které patří mezi nejvýznamnější a nejstarší vinařství v České republice.
  • Partneři věnují ceny pro vítěze turnaje. Oceněni budou první tři místa v každé kategorii.
  • Ceny pro Best Brutto (muži, ženy), pro vítěze vložené soutěže Nearest to the Pin (muži, ženy) a Longest Drive (muži, ženy).
  • Ceny do vložené soutěže Longest Drive, konkrétně poukaz na ubytování pro dvě osoby na noc ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní, věnuje celoroční partner společnost HSD Reality, s.r.o., která provozuje hotely Selský dvůr∗∗∗ a  Hotel Atrium∗∗∗ ve Vyškově.
  • Ceny do vložené soutěže Nearest to the Pin, a to konopné mazání nejen na klouby, vazy a šlachy věnuje celoroční partner společnost ANNABIS, s.r.o.

 

Přihlášky:
ZDE nebo na recepci klubu (516 467 504, recepce@korenec-golf.cz)

Přihlášení je možné nejdříve v úterý 15.9.2020 v 10:00.

 

Podmínky turnaje:

HCP 54 a nižší. Startovní listina bude sestavena dle HCP. Požadavky na sestavení vlastního flightu můžete podávat na recepci nejpozději den před turnajem do 12:00. Na pozdější žádosti nebude brán zřetel. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo tyto požadavky neakceptovat. Přesuny ve startovní listině jsou možné POUZE V RÁMCI KATEGORIE. Hráč je povinen se registrovat na recepci minimálně 20 minut před svým startovním časem. Soutěžní výbor má právo na přesunutí startovního času hráče v den turnaje v rámci zachování tempa hry. V případě zrušení účasti na turnaji je hráč povinen se z turnaje odhlásit nejpozději dvě hodiny před vyvěšením startovní listiny na server ČGF. Při opakovaném pozdním odhlášení bude hráč zařazován na konec startovní listiny. Měřící zařízení je povoleno. Nesmí měřit jiné hodnoty než je vzdálenost (např. sklon, teplota,...).

 


VINNÉ SKLEPY VALTICE – CHÂTEAU VALTICE patří mezi nejvýznamnější a nejstarší tradiční vinařství v České republice. Základy vinařství byly položeny již ve 12. století na místech původního valtického hradu. K velkému rozvoji vinařství došlo pak v 15. století, když Lichtenštejnové poznali, že na jižní Moravě a v okolí Valtic jsou vynikající podmínky pro pěstování révy vinné a výrobu vína. Po vzoru francouzského vinařského dominia typu „Château“, vybudoval jeden z nejvýznamnějších světových šlechtických rodů unikátní vinařský celek evropského formátu.

O znovuvzkříšení CHÂTEAU VALTICE se po druhé světové válce zasloužila společnost Vinné sklepy Valtice. CHÂTEAU VALTICE - Vinné sklepy Valtice jsou dnes středně velké rodinné vinařství ryze moravského charakteru. Vinařství je navíc zároveň největším pěstitelem révy vinné u nás. To mu umožňuje celoročně pečlivě kontrolovat kvalitu vinic a hroznů na více jak 1000 hektarech vinohradů na Moravě. Hospodaření na vinicích a jejich pečlivá ochrana probíhá šetrně v souladu s přírodou dle pravidel ekologického zemědělství.

Pomocí nejmodernějších i tradičních postupů a metod nabízejí více jak 200 druhů špičkových vín. Značka Château Valtice je již několik století synonymem pro nejkvalitnější vína nejen v Čechách, ale i ve světě. O tom svědčí pravidelná významná ocenění kvality na vysoce prestižních domácích i světových výstavách vín.

 



info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGFhřištěhřiště uzavřeno: 8:00 - 14:30

zpět