menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

SENIORSKÉ MISTROVSTVÍ KLUBU NA RÁNY 7. 8. - 8. 8. 2010

09
srpen

Historicky první klubové Seniorské mistrovství ve hře na rány proběhlo a potvrdilo se, že golfový bůh nedovolí, aby kořenečtí senioři na turnaji příliš mokli. Přihlédl určitě k okolnosti, že hrát přišli i ti, kteří  při pohledu na déšť okamžitě zavírají oči a neopouštějí teplo domova.

Navzdory meteorologickým předpovědím, synoptickým křivkám, informacím z radarů a družic se po odloženém startu dostavilo golfu příznivé počasí a umožnilo všem, kteří se nenechali odradit, aby předvedli, co umějí. Mokré gríny trochu trápily, přesto se noví mistři i někteří další hráči mohli radovat z kvalitních výsledků.

Za účasti současného i čestného prezidenta klubu byly předány hodnotné ceny (tímto děkujeme našim partnerům - panu Jiřímu Hudci za výborné víno a firmě Pythagor, a.s. za hodnotné ceny).


A samozřejme GRATULUJEME seniorské mistryni klubu Magdaleně Kuciánové, Evě Roháčkové (2. místo) a Bronislavě Roudnické (3. místo) a dále seniorskému mistru klubu Lubomíru Kuciánovi, Karlu Polákovi (2. místo) i Stanislavu Dolečkovi (3. místo).

FOTOGRAFIE NAJDETE ZDE