menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Reportáž ze závěrečného turnaje ST4C 2017 - Belek (Turecko)

Reportáž ze závěrečného turnaje ST4C 2017 - Belek (Turecko)01
leden

Ahoj golfisti,

O letošním ročníku ,,Senior Tour Four Countries,, jsem Vás již informoval minule. Ale letošní tůra byla navíc rozšířena o neformální závěrečný turnaj v Beleku ve dnech 15. - 22. 11. 2017 i s týdenním pobytem a neomezeným golfem. Přináším Vám krátkou reportáž.

Celou akci pro nás připravil náš sponzor Onur a samozřejmě tvůrce celé tůry Eda Csonga z Weltenu. Akce se zúčastnilo celkem 31 hráčů a skoro jsme zaplnili celé letadlo z Vídně :-)). 17 golfistů bylo z Weltenu, 8 z Kořence (Dokoupilovi, Kazíkovi, Kuciánovi a Štaudovi) a 6 hráčů z Kaskády. Na letišti v Antalyi jsme byli uvítáni transparentem, který vidíte na fotce a byli převezeni do nádherného hotelu Titanic.

Počasí nám přálo, servis a ubytování bylo úžasné a hlavně super parta lidí z Weltenu a Kořence. Hráli jsme každý den a v sobotu a neděli proběhl i neoficální turnaj na stb. Vyhrál ho, samozřejmě kdo jiný, než favorit z Kaskády...hádat můžete jen jednou, ano uhodli jste......byl to Tonda Jízdný :-)))

Byla pro nás připravena i speciální a hlavně úžasná večeře s grilováním převážně naprosto vynikajího jehněčího. Celý pobyt se všem tak líbil, že se již začíná připravovat opět další finálové kolo příští rok v Beleku, samozřejmě na celý týden.Samozřejmě, že se mohou zúčastnit nejenom senioři ale všichni zájemci o golf.

Jako ,,Váš správný kapitán,, jsem se presentoval i prvním hole -in-one v životě a přispěl k dobrému jménu Kořence...a byli jsme tak hodnoceni i Welteňákama jako správná parta :-)))

A jak jsem již říkal a protože se nám v Beleku velmi líbilo, plánujeme se tam před sezonou rozehrát v termínu od 25. 2. do 4. 3. 2018. Kdo by měl ještě zájem tak neváhejte a ozvěte se, pošlu Vám informace.

Váš kapitán,, :-))

Milan Štaud