menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

3. ČESKO-SLOVESKO-RAKOUSKÝ GOLFOVÝ TURNAJ V ADAMSTALU

03
červenec

Za účasti velvyslance ČR ve Vídni Dr. Jana Koukala se 3. 7. 2012 konal 3. česko-slovensko-rakouský turnaj pořádaný seniorskou sekcí Sokrates golf and country club. Celkem 43 účastníků přišel na zahájení pozdravit president rakouského golfového svazu Franz Wittmann. V nádherné adamstálské přírodě využili místní hráči domácí prostředí a jejich družstvo zvítězilo před družstvem SGCC.

Rakouským hráčům patřilo i vítězství v kategorii best brutto a longest drive pánský i dámský. V kategorii stableford byl velmi úspěšný náš hráč Jaroslav Dokoupil - 42 bodů znamenalo 1. místo v kategorii mužů. V dámské kategorii stableford patřilo 1. místo slovenské hráčce. Nearest to the pin Magdy Kuciánové znamenal další úspěch pro náš klub. Přírodní ohňostroj, kterého jsme se ve druhé části turnaje obávali, přišel až při vyhlašování výsledků, proto bohužel chybí fotodokumentace některých vítězů. O to víc jim gratulujeme.

Děkuji všem hráčům za účast, vytvoření veselé přátelské atmosféry a zvládnutí jazykových bariér. Velké díky patří také firmám H&D home design, E.Proxima a Vino bueno za upomínkové dárky do startovních tašek a za ceny vítězům.

Eva Roháčková
 

FOTOGRAFIE NAJDETE ZDE.