menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

INFORMACE PRO SENIORSKOU REPREZENTACI

27
únor
Ahoj kamarádi golfisti,
 
pomalu se nám blíží začátek golfové sezóny a na Správní radě se projednávalo mnoho otázek ohledně letošní sezóny.

1. Mužské seniorské reprezentace se nejvíce týkají turnaje ,,Senior Tour Four Countries,, které začínají 17-18.5. turnajem v Susesbrun a v Schonfeldu v Rakousku. Další termíny jsou na webu st4c.eu. Letos půjde vždy o dvoudenní turnaje, takže bude následovat: Kaskáda a Kořenec v červnu, poté Skalice a Welten (Slovensko) v červenci, v srpnu Maďarsko a závěrečný turnaj s vyhodnocením a posezením ve Skalici, září. 

Na tyto turnaje se přihlašujte pouze vždy přes kapitána družstva.

2. Dalším vrcholem z hlediska reprezentace je Mistrovství ČR ve Mstětici ve dnech 30-31.srpna 2017.

U mužů jde o 4 členný tým a pravděpodobně budeme mít možnost postavit dva týmy. Tohle mistrovství by pro nás mělo být prioritou….zde způsob přihlášení ještě upřesníme s Evou Roháčkovou.

Ostatní akce pořádané ČGF pro seniory jsou na webu ČGF a klub bude pomocen při zabezpečování.
 
3. Složení mužské rozšířené seniorské reprezentace zůstavá stejné jako vloni, čili jde o lidi, kteří mají zájem a možnost jezdit na tyto akce a reprezentovat klub a hlavně si užívat krásných chvil s golfem a s kamarády. Samozřejmě pro ostatní zájemce je též možnost se zúčastňovat, nejde o žádnou uzavřenou společnost..
 
Do rozšířené repre pro rok 2017 jsou jmenováni:
Kapitán: Štaud a dále Vondrák, Rech, Tesař, Entner, Varga, Skoumal, Doležel, Báča, Zdráhal, Ingr, Jurča, Doleček, Kucián, Trojan, Hecl, Kazík, Straňák
 
4. Podařilo se dohodnout společný postup při vytvoření jednotné repre kolekce od juniorů az po seniory, s největší pravděpodobností od firmy Puma. Za muže jsem poslal velikosti nahlášené koncem loňského roku. V první fázi by mělo dojít na Kořenci k odzkoušení velikostí a poté k objednání.
 
5. Dle vyjádření Evičky Roháčkové nebude letos pořádat kvůli vysoké náročnosti a problémům seniorský turnaj v Adamstalu.
 
6. Členové reprezentace (bude upřesněno s klubem) budou mít možnost za výhodnějších podmínek i trénink s trenérem. 
 
7. Dále klub prosí všechny členy, kteří dosáhnou nějakého zajímavého golfového výsledku v Česku či zahraničí, ať o tom informují klub, rádi se s Vámi podělíme o Váš úspěch.
 
8. Měla by pokračovat vzájemná utkání s Mnichem…Eva Roháčková

 
Milan