menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

XII. VODNÁŘ CUP 2016

05
červen

Milé golfistky, milí golfisté a všichni přátelé Vodnáře, teplota stoupá, stromy jsou již téměř všechny olistěné, tráva na fervejích sytě zelená, prostě blíží se červen a VODNÁŘ CUP. Srdečně Vás na turnaj zvu, letos je v neděli 5. června. Naší hlavní motivací bude samozřejmě sportovní soutěžení v milované hře s přáteli a jako bonus pro nejlepší zápis do klubové historie, na pohár, vysoko do tabulky kořeneckého majoru a taška s cenami. Hlavní výhru obhajuje letos Tomáš Jízdný. Hraje pořád 77, i když nemá formu, je to nad ránem nebo jej bolí kyčel. Jestli přijede, pokořitel bude muset jít asi 76. Anebo míň…. J. Hmm.

Přijeďte určitě, i přestože si na Toma netroufáte, máme zase 4 kategorie, celkem 12 cen a protože VODNÁŘ CUP je trochu PR, každý dostanete jako pozornost tašku s dárečkem. Saloos letos uvedl na trh Hyaluronové sérum, dokud je nespotřebujete, budete o deset let mladší! A pak si koupíte nové J. Kdo má jezírko s rybami, hrajte co nejlíp, letos jsem zařadil do tašek krmiva. Jestli s našimi přípravky na své ryby dobře vidíte, s VODNÁŘ krmivy budete na své ryby navíc pyšní! Sousedi budou za plotem nevěřícně kroutit hlavou, jak budou tlusté a vybarvené.

Více na www.bazenovachemie.cz, www.vodnar-jezirka.cz, www.saloos.cz a na facebooku.

Pěknou hru, těší se na vás Pavel Míča za celou firmu M+H, Míča a Harašta s.r.o.

Čas startu: 8:30


Způsob startu: postupný z jamky č.1/10

Startovné (pouze hotově):

  • 350Kč startovné dospělý (s obědovým menu)
  • 270Kč startovné dospělý (bez obědového menu)
  • 150Kč startovné děti do 15ti let

Green fee: základní turnajové green fee 980 Kč, člen klubu s reciproční smlouvou 800 Kč, roční členové 700 Kč. Slevy se nesčítají.

Program turnaje:

  • 7:00 – 10:30 akreditace turnaje
  • 7:00 – 11:00 snídaně formou rautu
  • 8:15 zahájení turnaje
  • 8:30 postupný start

Občerstvení na hřišti, obědové menu po hře

Vyhlašování výsledků po jednotlivých kategoriích

Ceny:

Ceny pro první tři místa v prvních třech kategoriích, cena pro vítěze poslední kategorie.

Cena pro Best Brutto - štítek na putovním poháru.

Ceny do turnaje věnuje společnost VODNÁŘ a SALOOS.

Ceny pro vítězku vložené soutěže Longest Drive věnuje Tomáš Vrbický. Ceny pro vítěze Nearest the Pin (muži, ženy) věnuje Blanka Rybářová.

Podmínky:

Vyhlášení výsledků po kategoriích. Celkový vítěz bude vyhlášen po uzavření druhé kategorie. HCP 54 a nižší. Startovní listina bude sestavena dle HCP. Požadavky na sestavení vlastního flightu můžete podávat na recepci nejpozději den před turnajem do 12:00. Na pozdější žádosti nebude brán zřetel. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo tyto požadavky neakceptovat. Přesuny ve startovní listině jsou možné POUZE V RÁMCI KATEGORIÍ. Ti hráči, kteří mají lepší HCP, budou přiřazeni k těm s horším HCP. Pokud některý z hráčů trvá na sestavení flightu mimo svou kategorii, nebude se na jeho příchod z hřiště čekat při vyhlášení výsledků, které proběhne po jednotlivých kategoriích. Hráč je povinen se registrovat na recepci minimálně 20 minut před svým startovním časem. Soutěžní výbor má právo na přesunutí startovního času hráče v den turnaje v rámci zachování tempa hry. V případě zrušení účasti na turnaji je hráč povinen se z turnaje odhlásit nejpozději dvě hodiny před vyvěšením startovní listiny na server ČGF. Při opakovaném pozdním odhlášení bude hráč zařazován na konec startovní listiny. Měřící zařízení je povoleno. Nesmí měřit jiné hodnoty než je vzdálenost (např. sklon, teplota,...).



info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGFhřištěhřiště uzavřeno: 7:00 - 14:30

zpět