menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

TURNAJ PLNÝ MÓDY

23
květen

TURNAJ PLNÝ MÓDY

Čas startu: 9:00

Způsob startu: Cannon

Vážení golfoví přátelé,
dovolte, abych Vás pozval na na 2. ročník golfového turnaj pod názvem Turnaj plný módy.
Firma IL STYL Ivo Lizna se zabývá velkoobchodem a maloobchodem vysoce kvalitní kožené dámské a pánské obuvi. Dále nabízí společenskou pánskou módu, šití pánských a dětských obleků na míru, košile, kravaty, svatební vesty, kabáty a další doplňky. Naše motto: „Oblečeme a obujeme pány do společnosti, na svatbu i pro volný čas.“
Během dne proběhne prezentace osobních vozidel. Po ukončení turnaje Vás čeká módní přehlídka: pánská móda, dámské svatební a společenské šaty a dámské spodní prádlo a plavky.

Zdravím Vás a golfu zdar.

Ivo Lizna



Startovné
(pouze hotově):

350Kč startovné dospělý (s obědovým menu)

270Kč startovné dospělý (bez obědového menu)

150Kč startovné děti do 15ti let

Green fee: základní turnajové green fee 980 Kč, člen klubu s reciproční smlouvou 800 Kč, roční členové 700 Kč. Slevy se nesčítají.

Program turnaje:

Akreditace turnaje 7:00 – 8:30

Snídaně formou rautu 7:00 – 9:00

Cannon start 9:00

Občerstvení na hřišti

Obědové menu po hře
Vyhlášení výsledků po skončení turnaje

Ceny:

Ceny pro první tři místa v prvních třech kategoriích, cena pro první místo v kategorii 37 - 54, ceny pro Best Brutto (muži, ženy), pro vítěze vložené soutěže Nearest to the Pin (muži, ženy) a Longest Drive (muži, ženy).
Ceny do turnaje věnuje firma IL-STYL Ivo Lizna a partneři turnaje.

Podmínky turnaje:

!!! FLIGHTY BUDOU SESTAVENÉ TAK, ABY V KAŽDÉM FLIGHTU BYL HRÁČ Z KAŽDÉ KATEGORIE. SESTAVU FLIGHTU SI MŮŽETE VOLIT, ALE POUZE POKUD JSTE HRÁČI Z RŮZNÝCH KATEGORIÍ !!! Požadavky na sestavení vlastního flightu můžete podávat na recepci nejpozději den před turnajem do 12:00. Na pozdější žádosti nebude brán zřetel. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo tyto požadavky neakceptovat. HCP 54 a nižší. V případě zrušení účasti na turnaji je hráč povinen se z turnaje odhlásit nejpozději dvě hodiny před vyvěšením startovní listiny na server ČGF. Při opakovaném pozdním odhlášení bude hráč zařazován na konec startovní listiny. Měřící zařízení je povoleno. Nesmí měřit jiné hodnoty než je vzdálenost (např. sklon, teplota,...).



info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGFhřištěhřiště uzavřeno: 7:00-16:30

zpět