menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

NOVACLOUD HCP STŘEDA

13
srpen

NOVACLOUD HCP STŘEDA

Čas startu: 13:00

Způsob startu: postupný z jamky č.1

Startovné: 150 Kč (pouze hotově)

Green fee: roční členové a nečlenové green fee dle platného ceníku

Ceny:

Pro vítěze jednotlivých turnajů máme připravený praktický power bank, což je externí zdroj pro nabití například Vašeho mobilního telefonu, který věnuje partner turnaje – NOVACLOUD s.r.o..
Cenu si mohou vítězové vyzvednout na recepci nejpozději do 31. 10. 2014.

Další informace:

NOVACLOUD je rozvíjející se prostějovská společnost, která se zabývá nasazováním cloudových služeb ve firemním prostředí. Vytváříme jednoduchá řešení, která uživatelům ulehčují a zefektivňují práci s firemními daty, soubory, dokumenty apod. Našim zákazníkům proto poskytujeme moderní řešení, která využívají potenciál dnešní techniky. Firmám i soukromým osobám pomáháme zvyšovat bezpečnost a dostupnost potřebných dat a souborů. Vytváříme inteligentní uložiště s celou řadou aplikací, která nabízejí neuvěřitelné možnosti v oblasti přístupu k vlastním souborům a datům, a to bez ohledu na místo a zařízení, které má uživatel k dispozici. Vytváříme inteligentní propojení počítačů, tabletů a smartphonů nezávislé na operačním systému. Více informací najdete na našem webu www.novacloud.cz a rádi zodpovíme Vaše dotazy ohledně efektivní práce s daty!

U nás v NOVACLOUDu máme rádi přírodu a aktivní životní styl. Fandíme golfu, a proto jsme se rozhodli i v letošní sezóně podporovat HCP středy na kořeneckém hřišti. Pro vítěze jednotlivých turnajů máme připravený praktický power bank, což je externí zdroj pro nabití například Vašeho mobilního telefonu.

Jednotlivé turnaje v sérii 2014 budou vyhodnoceny v celoročním NOVACLOUD HCP EKLEKTIK 2014. V hodnocení eklektiku budou sečteny Vaše nejlépe zahrané jamky v celé sezóně a vítězové budou odměněni praktickým nástrojem, který Vás již nikdy nenechá s vybitým telefonem nebo foťákem.

Těšíme se na Vás a přejeme Vám hezkou hru!

Průběžné hodnocení najdete na stránkách klubu.



info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGF

zpět