menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

,,do stovky daleko,,

27
září

,,do stovky daleko,,

Kamarádi a přátelé,

do ,,stovky máme ještě daleko,, , protože slavíme teprve šedesát a sedmdesát let. A proto si Vás dovolujeme pozvat na náš společný turnaj, kde Vás rádi uvidíme a pohostíme.

Milan Štaud a Milan Kazík

Způsob startu: CANNON START v 12:00

Startovní listina bude sestavena před turnajem. Ten, kdo se nedostaví na recepci do 11:30, nebude zařazen do startovní listiny. Požadavky na sestavení vlastního flightu můžete podávat na recepci nejpozději den před turnajem do 18:00. Na pozdější žádosti nebude brán zřetel. Soutěžní výbor si vyhrazuje právo tyto požadavky neakceptovat.

Startovné (pouze hotově): 350 Kč


Green fee: základní turnajové green fee 980 Kč, člen klubu s reciproční smlouvou 800 Kč, roční členové 700 Kč. GREEN FEE PRO POZVANÉ HOSTY 700 Kč, PRO UBYTOVANÉ HOSTY 600 Kč. Slevy se nesčítají.

Program turnaje:

Akreditace turnaje 09:30– 11:30

CANNON start 12:00
stravování: před hrou - gulášovka, během hry - občerstvení na hřišti, po hře - obědové menu

Ceny:

Poháry pro první tři místa v každé kategorii, ceny pro čtvrté a páté místo. Ceny pro vítěze vložené soutěže Nearest to the Pin (muži, ženy) - cenu pro vítězku věnuje celoroční partner Blanka Rybářová. Ceny pro vítěze Longest Drive (muži, ženy) věnuje celoroční partner Jasmine thai massage & spa.

Podmínky turnaje:

Klubový turnaj pro přátele a golfovou veřejnost s tradiční kořeneckou pohostinností. HCP 54 a nižší. Měřící zařízení je povoleno. Nesmí měřit jiné hodnoty než je vzdálenost (např. sklon, teplota,...).

Budeme se s Vámi těšit na Kořenci na viděnou.


info na ČGFinfo na ČGFVýsledky na ČGFVýsledky na ČGFhřištěhřiště uzavřeno: 9.30 - 17.00

zpět