menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Vyhodnocení Senior Tour Four Countries kapitánem Milanem Štaudem

22
září

Máme za sebou veleúspěšný druhý ročník  ,,Senior Tour Four Countries,, a musím říci, že se celá túra stále zlepšuje a projevuje se značný zájem o účast na jednotlivých turnajích nejenom u našich hráčů, ale i u ostatních klubů.

Turnaje proběhly na Slovensku na hřištích ve Weltenu a ve Skalici, na Moravě v Kořenci a na Kaskadě, v Rakousku v Schonfeldu a v Maďarsku v Kisoroszi.

Z našeho klubu se zúčastnilo v průběhu roku túry celkem 17 hráčů a to kapitán Milan Štaud, Milan Báča, Zdenka Borková, Standa Doleček, Milan Doležel, Jitka a Petr Entnerovi, Franta Ingr, Radek Jurča, Magda a Luboš Kucianovi, Jirka Rech, Jirka Skoumal, Dita a Tomáš Tesařovi, Lada Varga a Jindra Zdráhal.

V jednotlivcích se nejlépe umístili v kategorii Netto na 16. místě Zdenek Vondrák, na 23. místě Jirka Skoumal, 24. Milan Štaud, 25. Lada Varga a v Brutto na 10. místě Zdenek Vondrák, 11. Jirka Skoumal, 13. Tomáš Tesař, 22. Jirka Rech, 23. Luba Kucian.

V prestižním hodnocení týmů jsme finišem na závěrečném turnaji v Schonfeldu přeskočili Kaskádu, určitě i díky neúčasti Tondy Jízdného a jeho pravidelného příspěvku 36 stb a skončili na 3. místě za Schonfeldem a Weltenem. Tento výsledek jsme též samozřejmě patřičně oslavili na závěrečném turnaji v Schonfeldu a zavírali jsme celý turnaj s našimi kamarády z Rakouska při společném tanci a vínu. :-))

Příští ročník bude rozšířen o turnaj v rakouském Susenbrunn.

Ing. Milan Štaud

kapitán ST4C týmu Sokrates Golf & Country Club