menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

Školení rozhodčích I.-III. třídy (nový termín: Kaskáda, 28.-29.3.2015)

05
březen

Vážení členové,
dovolujeme si Vám zaslat informaci o  školení rozhodčích golfu I.-III.třídy.

Pokud máte o školení zájem a následnou spolupráci při turnajích u nás na Kořenci, neváhejte nás prosím kontaktovat, budeme Vám nápomocni:

  • přihlásíme Vás za klub na školení
  • uhradíme za Vás poplatek
  • zodpovíme případné dotazy a pomůžeme Vás připravit

 

Poznámka: současní držitelé licencí se účastnit kurzu nemusí. Jejich licence vyprší až k 31. 12. 2015. Obnova licencí bude probíhat příští rok (před sezónou 2016).

Golfu zdar

Za STK SOGCC
Ing. Tomáš Daul

Pozvánka:

Vážení golfisté,
školení zájemců o zisk licence rozhodčího III. třídy se uskuteční na přelomu února a března v GR Kaskáda (sobota - neděle 28.3.-29.3.2015). Tohoto školení proběhne v rámci školení rozhodčích vyšších tříd (I. třída a II. třída).

Kurz má formu 2denního semináře zakončeného písemným testem, a pokud účastník splní předepsané podmínky (pass mark 200 bodů z 325 možných), získá licenci rozhodčího III. třídy s platností do konce roku 2015. Při testu je povoleno používat pravidla.

Poplatek za kurz ve výši 500 Kč bude vybírán oproti pokladnímu dokladu v hotovosti na místě v den zahájení kurzu (uhradí zástupce SOGCC). Všichni účastníci kurzu dostanou Pravidla golfu 2012-2015 + jim budou hrazeny nealkoholické nápoje v hodnotě 50 Kč/den/účastníka. Veškeré další náklady související s kurzem si hradí účastníci sami.

U účastníků kurzu se předpokládají základní znalosti pravidel. Kurz je zaměřen na prohlubování těchto znalostí a osvojení dovedností souvisejících s výkonem funkce rozhodčího. Žádná další omezení (hendikep, délka členství apod.) nejsou nastavena.

Lektorem kurzu je Dalibor Procházka (předseda Komise rozhodčích STK ČGF)
Dotazy a přihlášky do pondělí 23.3. směřujte na tel.: 731 108 887 nebo stefl@korenec-golf.cz