menu   MENU

Kořenec GOLF and SKI RESORT

golf, kořenec, sokrates, ski

menu

HOLE IN ONE DO TŘETICE

23
srpen

Na seniorském mistrovství klubu úspěšnou ránu zahrál Jindřich Zdráhal.

HOLE IN ONE na Kořenci ve znamení tří!  Počtem tří je vyrovnán loňský výsledek v této již téměř "vložené soutěži" na našich turnajích. A to je před námi ještě tradičně bohatý podzimní program turnajů. Kořenečtí borci jsou prostě skvělí.

Tentokrát byl autorem této vyjímečné rány Jindřich Zdráhal. GRATULUJEME!!!

Podařilo se mu to na jamce č. 3 na Seniorském mistrovství klubu na rány ve 2. kole. Trojka je jistě z našich tříparů ta nejobtížnější pro dosažení výsledku 1, tedy eagle, a navíc je i v tomto roce spojena s výhrou golfového pobytu v zahraničí.

A číslo 3 značí také, že HOLE IN ONE letos padl i na třetím tříparu našeho hřiště a všechny tři tyto jamky byly letos pokořeny!

A ještě k samotné ráně. Jindřich Zdráhal prozradil, že na ní má určitý podíl také dcera Kateřina, úspěšná reprezentantka a několikanásobná mistryně klubu. Jistě se lze od ní vždy něčemu novému přiučit, ale tentokrát jde o něco jiného, mnohem prozaičtějšího. Hole. Jindřich pořídil dceři nové hole, a její "staré" tak nějak podědil. A právě touto holí, konkrétně železem č. 5 Taylor Made, zahrál svoji veleúspěšnou ránu. Míček, pro upřesnění zn. Callaway, po odpalu mířil přímo na vlajku, dopadl na green a dojel až do jamky. A pozor: vzdálenost z odpaliště k vlajce byla 156,5 metru! Klobouk dolů.

Tedy ještě jednou blahopřejeme Jindro, a přejeme nejen příjemný pobyt v Turecku (viz níže), ale i další podobné nádherné rány.

Golfu a Kořenci zdar!

 

 

Partnerem HOLE-IN-ONE se v roce 2015 stala opět cestovní kancelář S-GUIDE.

Vítěz získává voucher, který zahrnuje 4 noci v hotelu Gloria Golf - Belek, all inclusive, 1 green fee v tureckém Beleku.

(Voucher nezahrnuje dopravu a další green fee poplatky.)